Video : Tipsbladet
Premier League

Tøfting slagter United-stjerne: Han er helt væk

Efter Manchester Uniteds 2-1-nederlag til Fulham var Stig Tøfting kontant i sin kritik af Casemiro, der ifølge Viaplay-eksperten er 'helt væk' i øjeblikket.

Uden en skadet Rasmus Højlund endte det i dag med en stor fiasko for Manchester United, da "De Røde Djævle' fik besøg af Fulham i Premier League.

Gæsterne hentede en 2-1-sejr på Old Trafford efter et sejrsmål syv minutter inde i tillægstiden, og efter slutfløjtet var Viaplay-ekspert Stig Tøfting kras i sin kritik af Erik ten Hags tropper. 

- Man spiller på hjemmebane imod et Fulham-hold, som på alle parametre er bedre end Manchester United, når du kigger spiller for spiller. De spiller fodbold! De løber, de spiller, de bevæger sig ordentligt for hinanden og de går til den, lød det i Viaplay-studiet fra Tipsbladets kommentator. 

Stig Tøfting var især rystet over, hvor nemt det var for Fulham at overspille Manchester Uniteds midtbane, og den tidligere danske landsholdsspiller var især ude efter én United-stjerne, Casemiro, der på et tidspunkt mistede bolden midt på banen efter en forfejlet hælaflevering. 

- Det er jo ikke Cirkus Benneweis, det her! En spiller, der har spillet så fantastisk for Real Madrid, er jo helt væk, i min verden, for det her Manchester United-mandskab.

- Det virker jo til, at han ikke engang kan ramme sine medspillere på nogen måde, lød det fra Stig Tøfting, der generelt beskrev Manchester Uniteds præstation som 'pinlig'. 

Efter fire kampe på bænken fik Christian Eriksen comeback i dagens kamp. Den danske landsholdsstjerne blev indskiftet i det 53. minut, hvor stillingen var 0-0. 

Se hele Stig Tøftings hårde kritik af Manchester United i videoen over artiklen.