• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Kritik af Man Utd-spiller: Han ser fortabt ud

Foto: Getty Images

Den hollandske midtbanespiller ligner ikke en mand, der får succes i Manchester United, lyder det.

Af Victor Risager

Sidste sommer hentede Manchester United midtbanespilleren Donny van de Beek fra Ajax for næsten 300 millioner kroner, men transferen kan langt fra kaldes en succes.

Hollænderen havde begrænset succes i sin første sæson, og den igangværende sæson har ikke budt på flere opture. Tværtimod blev han eksempelvis skiftet ud allerede i pausen, da Manchester United tidligere på ugen floppede i Champions League-kampen mod Young Boys.

Og efter de skuffende præstationer har Dimitar Berbatov, der har en fortid i Manchester United, mistet troen på, at Donny van de Beek får succes i den engelske storklub.

- Van de Beek ser fortabt ud. Han løber tør for tid til at redde sin United-karriere. Han startede mod Young Boys, men blev udskiftet i pausen. Det har været historien om hans tid i klubben, starter Dimitar Berbatov ifølge Goal og fortsætter:

- Hvis han spiller, bliver han skiftet ud. Hvis han kommer på, får han 10 minutter. Han får aldrig chancen for at falde til og vise, hvad han kan. Det fungerer bare ikke for van de Beek. Det er ærgerligt, fordi United betalte mange penge for ham. Men det er det, der sker, når du bruger penge bare for at tilfredsstille dine fans.

- Jeg håber stadig, at han får en ordentlig chance, men det bliver meget svært for ham, og klubben kan beslutte at reducere deres tab, hvis de kan.

Næste chance for at få spilletid og imponere lidt er i weekenden, når Manchester United møder West Ham i den engelske liga. Spørgsmålet er bare, om der overhovedet kommer spilletid til hollænderen.

Donny van de Beek, der er 24 år, har stadig fire år tilbage af sin aftale med Manchester United. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020