• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Kritiseret af Alex Ferguson: Nu svarer Solskjær

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær tager kritikken fra managerlegenden med ro.

Af Victor Risager

Lige inden landskampspausen spillede Manchester United uafgjort mod Everton i en kamp, hvor Cristiano Ronaldo startede på bænken, og her skabte et klip med Sir Alex Ferguson overskrifter.

I et videoklip, der blev delt vidt og bredt, stillede den tidligere Manchester United-boss nemlig spørgsmålstegn ved Ole Gunnar Solskjærs taktiske dispositioner over for kampsportsstjernen Khabib Nurmagomedov. Han sagde blandt andet, at man altid burde starte sine bedste spillere.

Nu svarer Ole Gunnar Solskjær på den kommentar.

- Jeg er ganske afslappet om det, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge Goal og fortsætter:

- Jeg var uenig med ham et par gange, og jeg fortalte min kone et par gange, at jeg var uenig med ham, men det endte aldrig som overskrifter som spiller. Jeg er sikker på, at Sir Alex ved, at det ikke generer mig. Vi vil alle se Cristiano på banen

- Det vil vi alle sammen, for han er unik, han er anderledes, og alle vil komme for at se ham. Men det er klart, at han ikke kan spille hver eneste kamp, vi spiller. Det er bare den menneskelige natur. Han ved, hvor svært dette job alligevel er, Sir Alex Ferguson. Han spillede ikke altid med de samme 11. Han tog til tider nogle risici med at hvile Ryan Giggs, Wayne Rooney eller David Beckham - de bedste spillere, vi havde. Nogle gange fungerede det, nogle gange gjorde det ikke.

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United skal igen i aktion lørdag eftermiddag, når de møder Leicester City i den engelske liga. Mon ikke det bliver med Cristiano Ronaldo i startopstillingen denne gang. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020