• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Legende har ondt af Højlund: Får søvnløse nætter

Foto: Getty Images

Alan Shearer mener, at United-starten for Rasmus Højlund har været for hård.

Af Oliver Okstrøm

Den danske landsholdsspiller Rasmus Højlund skiftede forud for denne sæson til Manchester United og blev den dyreste danske fodboldspiller nogensinde, da de betalte omkring 560 millioner kroner for ham.

Her er det blevet til en svær start for ham i Premier League, hvor han endnu ikke har scoret. Dog er det blevet til fem mål i fire kampe i Champions League for ham. Den første tid er noget, som giver ham sympati fra den engelske legende Alan Shearers side, når det handler om det prismærke, der er på danskeren. Det fortæller han i podcasten 'The rest is football'.

- Jeg har en smule ond af ham. Han burde ikke være i den position, som han er i i forhold til, hvad han er blevet købt for, og presset der er på ham, siger Shearer og fortsætter:

- Han skulle være en, der er inde og så ude. Bruge ham som indskifter og starte ham her og der. De skulle have en big hitter derinde, så jeg har en smule sympati for ham, lyder det fra den tidligere engelske landsholdsstjerne.

Der er dog håb for Rasmus Højlunds fremtid, forklarer Shearer.

- Jeg kan godt se, ta der er en potentiel målscorer derinde. Han kommer til at få søvnløse nætter med, hvad der foregår inde foran mål i Premier League, fortæller Newcastle-ikonet.

Selv nåede Alan Shearer at score 260 mål i den bedste engelske række.

En anden tidligere Premier League-spiller har givet Højlund et godt råd. Læs mere om det her.