Video : Tipsbladet
Premier League

Legende revser Højlund: Frygten for United er væk

Den tidligere Manchester United-målmaskine Dwight Yorke mener, at forsvarerne tænker, at det bliver a walk in the park.

Rasmus Højlunds første sæson i Manchester United er snart færdigspillet, og vurderingen af ham er hård fra klub-legenden Dwight Yorke, som mener, at det er for nemt for Premier League-forsvarerne at spille mod ham.

Det sker i et interview med Daily Mail.

- Frygten for at spille mod Rooney, Van Nistelrooy, Yorke, Cole, Mark Hughes (er væk red.). Og nu har du Rasmus. Det er langt fra samme niveau, siger Yorke og fortsætter:

- Som forsvarsspiller tænker du: 'Det her bliver a walk in the park at komme til Old Trafford'. Det var aldrig været tilfældet. Vi plejede at være et mareridt at forsvare mod med Rooney og Ronaldo, de angribere vi havde, lyder det fra den tidligere bomber.

Derudover kommer han ind på, at Rasmus Højlund også var relativt ukendt, da han kom ind i den engelske liga.

Det er dog blevet til 10 mål i den bedste engelske række i denne sæson for Højlund, ligesom han også lavede fem i de seks Champions League-kampe, som Manchester United nåede at få i denne sæson.

Endvidere lavede han et enkelt i FA Cuppen, som det kan blive til ét mere af lørdag eftermiddag, når Manchester United møder lokalrivalerne fra Manchester City i FA Cup-finalen.

Yorke scorede selv 66 mål i de 152 kampe, som han fik for United i perioden mellem 1998 og 2002.