Foto: Getty Images
Premier League

Legende rystet over Conte: Han vil gerne fyres

Ifølge Jamie Carragher må Antonio Contes seneste udtalelser tolkes som, at italieneren presser Tottenham-ledelsen til at fyre ham.

Antonio Conte forsøger aktivt at blive fyret i Tottenham. 

Sådan lyder vurderingen fra den tidligere Liverpool-stjerne Jamie Carragher, der nu arbejder som ekspert for Sky Sports.

Antonio Conte kom efter lørdagens 3-3-kamp mod Southampton med flere kontroversielle kommentarer om Tottenhams historie de seneste 20 år, hvor London-klubben ikke har kæmpet med om vigtige trofæer, ifølge italieneren. 

- Conte ønsker at blive fyret i den her landskampspause. Spurs bør bare gøre en ende på hans lidelser og få det gjort i aften, lyder det fra Jamie Carragher på Twitter. 

Carragher uddybede senere sin pointe i et nyt tweet.

- Hans pointe om, at Spurs ikke har vundet noget i lang tid, er rigtig, men du kan ikke tale om din egen klub på den måde. Især ikke, når man bliver betalt en formue af klubben, skriver Carragher. 

Antonio Contes kontrakt med Tottenham udløber til sommer, men efter lørdagens pressemøde er det næppe helt usandsynligt, at Pierre-Emile Højbjerg og de andre Tottenham-spillere siger farvel til den italienske træner i løbet af de kommende uger.