• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Legender kritiserer Pierre-Emile Højbjerg

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsstjerne gjorde sig uheldigt bemærket i søndagens kamp mod Chelsea.

Af Victor Risager

Pierre-Emile Højbjerg er en stor profil i Tottenham, men ovenpå søndagens nederlag til Chelsea er flere legender kritiske over for danskerens aktion i forbindelse med et mål.

N’Golo Kante bragte således Chelsea foran med to efter godt 10 minutter af anden halvleg. Tottenhams midtbanespiller Giovani Lo Celso mistede bolden tæt på eget felt, hvorefter bolden blev spillet ind til N’Golo Kante, der stod meget fri og med et afrettet langskud sendte bolden i kassen.

I situationen stod Pierre-Emile Højbjerg nemlig på kanten af eget felt, hvor han i stedet skulle have presset Chelsea-stjernen. Det mener den tidligere Liverpool-spiller og -træner Graeme Souness.

- Det opsummerer Spurs. Bolden kommer ud. Giovani Lo Celso ved ikke, hvor han er og mister boldbesiddelsen nemt. N’Golo Kante har for meget tid. Det er der, Pierre-Emile Hojbjerg skal være - kom ud til bolden. Kom ud af feltet og sæt boldholderen under pres. Det er grundlæggende ting, siger Graeme Souness ifølge talkSPORT på Sky Sports.

Roy Keane var ligeledes kritisk over for danskeren i situationen:

- Du skal blive i kampen. Du kommer selvfølgelig til at være under pres mod Chelsea. Landsholdsspillere - hvorfor går du ikke ud og stopper skuddet? Der er ingen undskyldninger. Det var faren. Du skal blive i kampen. Du bliver i kampen ved at gøre de grundlæggende ting. Det lærer man, når man er fem år, lyder det fra Manchester United-legenden ifølge mediet.

I selvsamme kamp blev en anden dansker, Andreas Christensen, til gengæld fremhævet positivt - læs mere her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020