Video : Tipsbladet
Premier League

Lewis Hamilton giver hint om United-ejerskab

Formel 1-stjernen Lewis Hamilton har et klart ønske om at komme ind i flere sportshold.

Manchester United har på det seneste fået sig en bejler på ejer-fronten i form af den engelske rigmand Jim Ratcliffe. Her kunne det måske blive med Formel 1-stjernen Lewis Hamilton i en rolle.

Selv holder den syv-dobbelte verdensmester dog tankerne lidt ud i strakt arm overfor en række engelske medier som blandt andet Daily Mail, når spørgsmålet kommer på, hvorvidt han skal være med til at købe United.

- Det er første gang, at jeg hører om det. Jim Ratcliffe er delvist min chef og delvist min forretningspartner, fordi vi er sammen om det her - og jeg håber i fremtiden på, at vi kan lave noget sammen med ham, siger han og fortsætter:

- Jeg ved ikke, hvad det vil være eller, hvordan det vil blive. Det er alt, hvad jeg kan sige, lyder det fra Hamilton.

Han slår desuden fast, at han ikke er blevet kontaktet i forbindelse med at købe United.

- Men jeg vil gerne være mere involveret i klubber, fordi jeg tror meget på sorte ejerskaber, som der mangler i sport. Og for ligheden, da der mangler en del dér, forklarer Lewis Hamilton.

Senest er han da også kommet ind i ejerskabet af den amerikanske NFL-klub Denver Broncos.

Jim Ratcliffe er foruden sin indblanding i Formel 1 også indehaver af Ineos, der er storsponsor af cykelholdet af samme navn, ligesom han ejer den danskerglade franske klub Nice, som har Kasper Schmeichel og Mads Bech Sørensen på holdet.

Selv har Jim Ratcliffe været ude og give et klart signal om, at Manchester United har brug for en genstart. Læs mere om det her.