• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Liverpool-legende storroser Premier League-dansker

Foto: Getty Images

John Barnes har et godt øje til den danske midtbanespiller.

Af Jacob Quvang

Philip Billing har været en af de danske solstrålehistorier i denne Premier League-sæson, hvor han har garnet hele seks gange for nedrykningsfavoritterne Bournemouth. 

Blandt andet afgjorde han kampen mod Liverpool forrige weekend. Weekenden før kom han ligeledes på måltavlen mod Arsenal.

Billing har nu gennem en årrække bevist sig i engelsk fodbold, og hans gode præstationer i denne sæson gør også, at han bør være at finde i Premier League til næste sæson, selv om Bournemouth rykker ned. Det spår Liverpool-legenden John Barnes til SpilXperten.

- Han spillede jo også i Premier League med Huddersfield, hvor han gjorde det virkelig godt. Så han har bevist sin kvalitet over lang tid nu, og han har været konstant i sine gode præstationer. Der er ikke mange udsving hos ham.

- Han kan sagtens spille Premier League næste år, hvis Bournemouth rykker ned. Det har han uden tvivl kvaliteten til, spår John Barnes. 

Billings kvaliteter som midtbanespiller er virkelig kommet til udtryk på det seneste. Fysikken er god, og han bidrager både offensivt og defensivt. Hvorvidt han fremover skal tørne ud for nogle af de bedste i England, er John Barnes lidt mere tøvende overfor. 

- Jeg siger ikke, at han nødvendigvis kan spille for en top seks klub endnu, men han har høj kvalitet, som mange Premier League-klubber kunne få gavn af, siger den tidligere offensivspiller.

Philip Billings stærke Premier League-præstationer i denne sæson er også blevet belønnet af landstræner Kasper Hjulmand, som har udtaget ham til de kommende to EM-kvalifikationskampe.