Liverpool løftede trofæet efter målfest mod Chelsea

Chelsea har nu en meget spændende runde foran sig om Champions League, mens Liverpool endelig fik overrakt mesterskabspokalen.

Liverpool har allerede vundet det engelske mesterskab. Det er faktisk ved at være noget tid siden, men det betyder ikke, at ikke giver tv-seerne godt med underholdning og mål.

Det blev det i hvert fald til, da de slog Chelsea med 5-3 på Anfield, hvor der særligt var spræl i Jürgen Klopps mandskab i første halvleg.

Her var det først Keita, som kom på måltavlen efterfulgt af Trent Alexander-Arnhold og Wijnaldum, og så stod der 3-0. Tre minutter inde i overtiden lykkedes det for Olivier Giroud at få reduceret og skabte en smule håb.

Dog sørgede Roberto Firmino efter 10 minutters spil af anden halvleg for, at der nu stod 4-1 til Liverpool. Derfor skulle man tro, at kampen var lukket, men med først en scoring af Tammy Abraham og Christian Pulisic, så stod der pludselig 4-3, men med fem minutter tilbage af kampen lukkede og slukkede Alex Oxlade-Chamberlain med sin kasse til 5-3 efter oplæg fra Robertson.

Resultatet betyder bare, at Liverppol er 18 point foran Manchester City på andenpladsen, men for Chelsea er man nu i tæt kamp om Champions League-pladserne, hvor der er ét point mellem nummer tre og nummer fem, hvor det er de fire øverste, som kommer med i den fineste europæiske turnering.

Chelsea selv skal møde Wolverhampton i sidste runde af den bedste engelske række i denne sæson.