Video : Tipsbladet
Premier League

Maguire savnede Rasmus Højlund i Man Utd-fiasko

Harry Maguire lægger ikke skjul på, at Manchester United savnede Rasmus Højlund mod Fulham.

Rasmus Højlund er blevet ramt af en skade, og han så derfor til fra tribunen, da holdkammeraterne i Manchester United lørdag eftermiddag mødte Fulham hjemme på Old Trafford i Premier League.

Fra lægterne kunne danskeren se Manchester United floppe fælt og tabe 1-2 til London-klubben, der scorede sejrsmålet i syvende minuts overtid. 

Rasmus Højlund har scoret i syv kampe i træk for Manchester United, og han var stærkt savnet i nederlaget til Fulham, lyder det fra Harry Maguire, der scorede hjemmeholdets enlige mål på Old Trafford.

- Rasmus har været vores omdrejningspunkt, men nu er det op til os at finde løsninger uden ham. Vi kan spille bolden op på ham, han holder fast i den, og han er dygtig til at indlede presset. Desuden har Marcus (Rashford, red.) gjort det rigtig godt til venstre for ham. Men det er historien om vores sæson - vi har været ramt af skader, siger Harry Maguire ifølge BBC.

Manchester United-manager Erik ten Hag nedtoner Rasmus Højlunds fravær.

- Med den trup, vi har til rådighed i dag, skulle vi have vundet. Vi skulle have været klar fra første fløjt. Det er kritisabelt, men holdet viste god karakter i begge halvlege, lyder det fra hollænderen. 

Rasmus Højlund meldes ude i to-tre uger, og derfor misser han næste rundes storkamp mellem Manchester City og Manchester United. Danskeren kan muligvis gøre comeback mod Everton på Old Trafford den 9. marts.

Rasmus Højlund har scoret 13 mål for Manchester United i denne sæson.