• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ole Hoffskov

Man City-stjerne kan vidne i voldtægtssag

Foto: Getty Images

Jack Grealish kan blive indkaldt som vidne i Benjamin Mendys voldtægtssag, der skal for retten i januar

Af Ole Hoffskov

Manchester City-spilleren Benjamin Mendy har i to måneder siddet fængslet, og han kommer også til at fejre jul og nytår bag tremmer. Franskmanden er sigtet for at have begået fire voldtægter og en seksuel krænkelse i en periode fra oktober 2020 til august 2021.

Benjamin Mendys sag skal for retten i januar, og i den forbindelse kan den engelske superstjerne Jack Grealish blive indkaldt som vidne i sagen, skriver Marca.

Ét af de seksuelle overgreb skal have fundet sted i august i år, og samme aften var Benjamin Mendy på et diskotek i Manchester sammen med holdkammeraterne Jack Grealish og Riyad Mahrez.

Hverken Grealish eller Mahrez tog med Benjamin Mendy hjem efter diskoteksbesøget, og de var således ikke til stede, da franskmanden ifølge sigtelsen voldtog en kvinde. Alligevel overvejer anklagemyndigheden altså at indkalde Jack Grealish som vidne. Riyad Mahrez bliver ikke indkaldt.

27-årige Benjamin Mendy blev øjeblikkeligt suspenderet af Manchester City, da anklagerne mod ham kom frem i offentligheden. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020