Video : Tipsbladet
Premier League

Man Utd-bekymring: Nyindkøb udgår fra landsholdet

Han skiftede til Manchester United på transfervinduets sidste dag, men han er ikke klar til at komme i aktion.

Sofyan Amrabat blev hele sommeren igennem rygtet til Manchester United, og i de sidste timer af transfervinduet lykkedes det da også den engelske klub at hente ham på leje i Fiorentina. Den aftale kan veksles til en permanent en af slagsen, hvis parterne ønsker det. 

Men starten i England har ikke været helt optimal. The Athletic kunne hurtigt melde, at Manchester Uniteds lægestab havde fundet et problem med Amrabats ryg, og nu er der opstået et nyt problem.

For Sofyan Amrabat skulle have spillet for Marokko i denne landskampstermin, men det kommer ikke til at ske. Han har nemlig trukket sig på grund af en skade, som der endnu ikke er meldt noget ud omkring.

Så det vides ikke, om årsagen er på grund af ryggen, og umiddelbart lader det ikke til at være noget seriøst. Daily Mail nævner eksempelvis, at problemet ikke anses som stort, og at Manchester United håber at have ham i omdrejninger inden længe. Kampen mod Brighton næste weekend igen er dog et stort spørgsmålstegn. 

Manchester United har ikke været helt oppe i omdrejninger i denne sæson, så de kunne godt bruge Amrabats energi inde på banen. Hvornår det sker, må tiden vise.