Medie: Cardiff vil takke nej til 169 millioner for Zohore
Foto: Getty Images
Premier League

Medie: Cardiff vil takke nej til 169 millioner for Zohore

Kenneth Zohore er ønsket i Hull City, men selv en stor pris kan ikke få Cardiff City til at sælge angriber.

Den danske angriber Kenneth Zohore, 23 år, scorede to gange og assisterede to mål i Danmarks sidste kamp ved U21-EM, og den gode præstatiom kom efter et forår, hvor Zohore har haft meget medvind i sejlene.

Således scorede den tidligere OB-, Brøndby IF- og FC København-angriber 11 gange for Cardiff i foråret og viste i den grad, at han besidder et stort potentiale, som han måske har haft svært ved at forløse tidligere.

Og det har de også fået øje på hos Premier League-nedrykkerne fra Hull City, der genre vil have fat i Zohore.

Således melder flere britiske medier om bud på danskeren.

Seneste historie kommer fra walesonline.co.uk, der er godt orienteret omkring de walisiske klubber. Det store britiske medie, at Cardiff-manager Neil Warnock har meget lidt lyst til at sælge danskeren, og at han allerede har gjort det klart over for Hull City, at selv hvis klubben vil bryde sin transferrekord og smide 20 millioner pund efter Zohore - svarende til 169 millioner kroner - så er det ikke noget, som vil få Cardiff til at sælge.

En pris på 169 millioner kroner vil gøre Kenneth Zohore til den dyreste danske spiller nogensinde.

Angiveligt skulle Kenneth Zohore være Hull Citys favoritmål denne sommer, men det er ikke noget, men manager Neil Warnock spiller lige nu højt spil og er altså ikke klar til at sælge.

169 millioner kroner er mange penge for en spiller, som folk havde store forventninger til, da han fik debut for FCK som 15-årig og senere blev solgt til Fiorentina. De forhåbninger levede Zohore aldrig op til i det italienske. Men han har taget skridt fra OB og nu til Cardiff, hvor spillet er blevet bedre, målene flere og arbejdsindsatsen meget bedre. Med præstationen under U21-EM ser det ud til, at Kenneth Zohore har fået sit store gennembrud.

Zohore blev hentet for 10 millioner kroner i OB for halvandet år siden. Han scorede syv gange i 16 kampe for fynboerne i efteråret 2015, og det var nok til, at Cardiff hentede ham til klubben fra 1. januar 2016 - dog blev det halve år blev brugt i belgiske Kortrijk.