Foto: Getty Images
Premier League

Medie: Han har ingen fremtid i Man Utd

Anthony Martials lange periode i Manchester United slutter snart.

Anthony Martial blev hentet til Manchester United som et spirende stjerneskud, men talentet er aldrig for alvor blevet forløst, og det bliver det heller ikke. 

For franskmanden har kontraktudløb til sommer, og selv om der er en option på at forlænge den med et år, så er det ikke noget, klubben vil gøre brug af. Det melder The Athletic. 

Dermed bør Martial være fortid i Mancester United senest til juni, medmindre man sælger ham i januar. Det vil i så fald være den eneste måde, hvorpå man kan få penge for ham. 

Manchester United skulle være varme på at sælge ham til januar, for det vil i så fald gøre plads i truppen til en afløser, ligesom hans store løn også kan bruges anderledes. 

Anthony Martial kom til klubben i 2015 som verdens dyreste teenager dengang, og siden er det blevet til 90 scoringer i mere end 300 kampe for klubben. 

Han startede på banen i lørdagens pinlige 0-3-nederlag hjemme til Bournemouth, men blev afløst af Rasmus Højlund kort inde i anden halvleg. Spørgsmålet er, hvor mange flere kampe han når at få for klubben. I denne sæson er det blevet til 19 kampe og to scoringer.