• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Her kan Eriksen spille for Manchester United

Foto: Getty Images

Ifølge The Athletic kan Christian Eriksen komme til at spille i venstre side i en 4-2-3-1-formation, hvis danskeren ender med at skifte til Manchester United.

Af Lars Gram-Hanssen

Christian Eriksen er blevet enig med Manchester United, skriver The Athletic, og dermed står den danske landsholdsstjerne overfor en spændende udfordring i en af verdens største klubber. 

Et af de mest interessante spørgsmål er selvfølgelig hvilken rolle Christian Eriksen tiltænkes på Erik ten Hags Manchester United-hold, og The Athletic har peget på, at der kan blive plads til både Eriksen og Bruno Fernandes i startopstillingen. 

- Hvor Bruno Fernandes er en uortodoks spilfordeler med en high risk, high reward-tilgang til pasningsspillet, er Eriksen en mere rolig og kreativ spiller, der er i stand til at skabe målchancer for sine holdkammerater, men som samtidig prioriterer boldbesiddelse højt. Hvis han ender som United-spiller, så kan Eriksen spille i venstre side i en 4-2-3-1-formation, en af Erik ten Hags foretrukne formationer, mens Fernandes så spiller som 10'er, lyder det fra The Athletic.

- At have to spilfordelere på banen samtidig vil i teorien betyde, at United kan fastholde deres pres i længere tid, hvilket vil hjælpe med at skabe chancer for Cristiano Ronaldo (og Marcus Rashford, hvis han ønsker at spille centralt).

Christian Eriksen er angiveligt blevet tilbudt en tre-årig kontrakt af Manchester United. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.