• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Medie: Nu er Liverpool i dialog med Mellemøsten

Foto: Getty Images

Liverpool kan komme på mellemøstlige hænder, efter at Daily Mail melder, at klubben taler med to private firmaer fra Qatar og Saudi-Arabien.

Af Jacob Quvang

Liverpools tilhængere skal efterhånden til at vænne sig til, at store forandringer vil ramme storklubben i en nær fremtid.

For Liverpool er sat til salg af de amerikanske ejere Fenway Sports Group (FSG), og nu melder Daily Mail, at ejerne er i dialog med to konsortier fra Saudi-Arabien og Qatar om et potentielt salg. 

Konsortierne har taget kontakt til FSG's direktør Mike Gordon om et potentielt salg til en værdi af 3 milliarder pund. Gordon har ansvaret for salget af Liverpool, der dermed kan ske inden længe. 

Nyheden kommer få dage efter, at Saudi-Arabiens sportsminister Prins Abdulaziz bin Turki Al-Faisal fortalte til Sky News, at han håber på, at nogle af landets investorer køber Liverpool og Manchester United. I forvejen ejer Saudi-Arabien Newcastle. 

Daily Mail skriver, at de to interesserede konsortier har tætte forbindelser til deres respektive landes styrende familier, men at de ikke er statsejet. 

Hvor meget opbakning disse potentielle ejere vil få fra Liverpools fanbase er tvivlsom, og meldingerne da FSG satte klubben til salg gik på, at man ikke bare solgte til hvem som helst. 

Derfor bliver det en interessant udvikling at følge i den nærmeste fremtid.