• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Medie: Nu vil utilfredse Man Utd-spillere blive

Foto: Getty Images

Fyringen af Ole Gunnar Solskjær har efter sigende haft stor betydning for spillernes beslutning.

Af Jacob Quvang

Ole Gunnar Solskjær fik meget kritik i sin tid som Manchester United-træner, og et af kritikpunkterne gik særligt på, at han ikke gav en række spillere chancen, da de etablerede spillere underpræsterede. 

Disse spillere tæller Donny van de Beek, Anthony Martial, Dean Henderson, Eric Bailly, Alex Telles, Diogo Dalot og Jesse Lingard. 

Angiveligt var disse spillere så trætte af deres uholdbare situation i klubben, at de overvejede at forlade den. Men efter fyringen af nordmanden har samtlige af disse spillere pånær Jesse Lingaard sat farvel-drømmene på standby. Det skriver Daily Mail.

Nordmandens fyring har givet nyt håb til spillerne, som har befundet sig i udkanten af Man Utd-truppen, og alene i tirsdagens Champions League-kamp mod Villarreal fik van de Beek, Martial og Telles chancen fra start. 

Mediet skriver dog, at de nævnte spillere venter i spænding på, hvem Manchester United ansætter som permanent træner. De håber dog angiveligt, at klubben sløjfer planerne om at ansætte en midlertidig træner, og i stedet ansætter en permanent en med det samme, så de kan få større klarhed over fremtidsudsigterne. 

Jesse Lingard, hvis kontrakt med klubben udløber til sommer, er dog af den holdning, at et trænerskifte ikke har nogen betydning. Han vil forlade klubben ligemeget hvad, og Daily Mail skriver, at interessen for ham er stor blandt engelske klubber.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020