Premier League Lars Gram-Hanssen

Medie: To nye London-klubber har talt med Eriksen

Foto: Getty Images

Brentford er angiveligt ikke den eneste London-klub, der har talt med Christian Eriksen om en retur til engelsk fodbold.

Af Lars Gram-Hanssen

The Athletic kunne mandag berette, at Brentford vil have Christian Eriksen, men interessen for den 29-årige dansker er tilsyneladende stor. 

Således skriver mediet 90min nu, at to andre London-klubber også er inde i billedet. 

- 90min erfarer, at Brentford fører kampen om hans signatur, men Crystal Palace og Championship-topholdet Fulham har også talt med den tidligere Tottenham-midtbanespiller, lyder det således. 

Ifølge The Athletic er det da også stadig langt fra sikkert, at Brentford lykkes med at hente Christian Eriksen. Ifølge mediet er danskeren opsat på en retur til London, men klubber som Crystal Palace og West Ham kan potentielt knuse Brentfords plan, hvis de også begynder at vise interesse for Eriksen. Begge klubber kan tilbyde højere løn end Brentford kan.

The Times skrev i lørdags, at Tottenham ikke ligner en mulig destination for Christian Eriksen i denne omgang. Ifølge The Times har både Leicester og Newcastle dog vist interesse for Christian Eriksen. 

The Telegraph har tidligere skrevet, at AS Monaco skulle være interesseret i Christian Eriksen, mens De Telegraaf har reporteret, at danskeren har afvist PSV Eindhoven.