Video : Tipsbladet
Premier League

Medier: Arsenal sender forsvarsspiller til Bundesliga-bundprop

Bosnieren er på vej fra Arsenal til Schalke 04, skriver flere medier.

Sead Kolasinac har efter alt at dømme spillet sin sidste kamp for Arsenal i denne sæson.

Den bosniske venstre back er således på vej tilbage til Schalke 04 i Bundesligaen på en lejeaftale, skriver både engelske og tyske medier som Sky og Goal.

Læs også:Klub bekræfter: I dialog med Brentford om dansk lejesvend

Ifølge tyske Sky er papirerne allerede underskrevet, og Sead Kolasinac kommer til Bundesliga-bundproppen på en halvårig lejeaftale. Det eneste, der mangler, er, at handlen bliver offentliggjort af klubberne.

Med skiftet til Schalke 04 vender den 27-årige venstre back tilbage til klubben, hvor han fik sit gennembrud. Han nåede således at spille 123 kampe for Schalke 04, inden han i 2017 skiftede til Arsenal på en fri transfer.

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Wijnaldums valg - Liverpool eller Barcelona?

Nu skal han forsøge at hjælpe Schalke med at sikre overlevelse i Bundesligaen. De er således sidst i ligaen efter 13 kampe med blot fire point, og de har end ikke vundet en ligakamp i den indeværende sæson. 

Goal mener at vide, at flere andre spillere vil følge Sead Kolasinac ud af døren på lejeaftaler. Blandt andre William Saliba, Reiss Nelson og Calum Chambers kan blive udlejet, mens Shkodran Mustafi kan blive solgt.

Læs også:Million-handler i sigte: 25 Superliga-profiler på affyringsrampen

Læs også:Nye odds på Eriksens fremtid: Kun to klubber tilbage i kampen

Læs også:Avis: Brentford overvejer at hente dansker hjem