• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Medier: Ingen udsigt til trænerskifte i Man Utd

Foto: Getty Images

Der er ikke udsigt til en fyring til Ole Gunnar Solskjær.

Af Victor Risager

Trods et nyt skuffende nederlag i weekenden til Manchester City er der ikke udsigt til, at der bliver skiftet ud op trænerposten hos Manchester United. Ole Gunnar Solskjær ventes således at fortsætte på posten i den nærmeste fremtid.

Det skriver både The Athletic og Sky Sports.

Ifølge begge medier vil den norske manager også stå i spidsen for holdet til kampen mod Watford umiddelbart efter landskampspausen.

The Athletic skriver også, at ledelsen i Manchester United har et ønske om, at Solskjær får succes på Old Trafford, at de ideelt set vil holde fast i manageren resten af sæsonen, og at de ikke hælder mod en trænerfyring, så længe de kan nå at kvalificere sig til Champions League til næste sæson.

Det forlyder endvidere, at hverken økonomi eller usikkerhed angående direktør Ed Woodwards afløser spiller en rolle i dette henseende.

Det skal altså mest af alt være resultaterne, og de har som bekendt været skuffende i de seneste måneder. De har således blot vundet to af deres seneste seks kampe, mens de har lidt skuffende nederlag mod Leicester, Liverpool og Manchester City.

Ole Gunnar Solskjær har været cheftræner for Manchester United siden efteråret 2018, hvor han blev hentet ind som Jose Mourinhos afløser.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020