• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Medier: Newcastle har angriber til lægetjek

Foto: Getty Images

Newcastle er tæt på forårets anden transfer, lyder det fra flere engelske medier.

Af Victor Risager

Newcastle foretog i sidste uge forårets første signing i form af Kieran Trippier, men nu er de meget tæt på endnu en spiller.

Ifølge flere engelske medier som Sky Sports, Telegraph og talkSPORT er angriber Chris Wood fra Burnley nemlig til lægetjek i den nordengelske klub. En transfer ser dermed ud til at være meget tæt på at fuldendes.

Det forlyder, at Newcastle skal betale i omegnen af 180 millioner kroner for den 30-årige spiller. Det er angriberens frikøbsklausul.

Chris Wood er fra New Zealand, men har spillet stort set hele sin karriere i engelsk fodbold. Her har han over de seneste fire og et halvt år noteret sig for 53 kasser på 165 kampe for Burnley - heriblandt tre i denne sæson.

Newcastle er på udkig efter en angriber, eftersom at Callum Wilson er blevet skadet og ventes ude i op til et par måneder.

Foruden Chris Wood har Newcastle også været sat i forbindelse med et køb af den tidligere Vejle Boldklub-lejesvend Hugo Ekitike fra Stade Reims. Han ventes dog at koste over 200 millioner kroner.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020