Video : Tipsbladet
Premier League

Medier: Stjerneduo kan være færdig i Man Utd

Stjernerne Casemiro og Raphael Varane står angiveligt over for en meget usikker fremtid i Manchester United.

Manchester United var i sommeren 2021 og sommeren 2022 på rov i Real Madrid og hentede henholdsvis Raphael Varane og Casemiro for næsten en milliard kroner i alt.

Nu kan duoen være på vej væk, skriver de engelske medier Daily Mail og talkSPORT.

Raphael Varane er i denne sæson røget ud af Manchester Uniteds idealopstilling og har stået bag både Harry Maguire, Jonny Evans og Victor Lindelöf i kampen om spilletid.

Det har angiveligt skabt problemer mellem Varane og cheftræner Erik ten Hag. Deres forhold er praktisk talt gået i stykker, skriver Daily Mail, mens også talkSPORT beskriver problemer mellem de to.

Det forlyder, at Bayern München er interesseret i Varane, men at tyskerne kan have svært ved at matche hans løn. 

Hvad angår Casemiro, så var han en stor profil i sidste sæson, men i denne sæson har han ikke været lige så imponerende. Den 31-årige midtbanespiller har angiveligt tilbud fra Saudi-Arabien i januar, og selv hvis han bliver, vil hans fremtid nok blive diskuteret til sommer, lyder det.

En mand, der ifølge begge medier vil få en afgørende rolle angående stjernernes fremtid på Old Trafford, er Sir Jim Ratcliffe. Han ventes snart at blive præsenteret som ny medejer af Manchester United.