Premier League Victor Risager

Medier: Uvis fremtid for Kasper Schmeichel

Foto: Getty Images

Den 35-årige landsholdskeeper har angiveligt en uvis fremtid hos Leicester, og han skal holde en snak med cheftræneren om fremtiden i de kommende uger.

Af Victor Risager

Kasper Schmeichel var i weekenden bænket i Leicesters storsejr over Watford, og selvom han er tilbage i startopstillingen mod Chelsea torsdag, sås der nu tvivl om den danske landsholdskeepers fremtid i Leicester.

Både Daily Mail og The Telegraph beskriver således, at Kasper Schmeichel står foran en uvis fremtid på King Power Stadium, Leicesters hjemmebane.

Den 35-årige dansker har en sæson tilbage af sin kontrakt med Leicester City, og senere på måneden skal han ifølge The Telegraph holde et møde med cheftræner Brendan Rodgers for at diskutere kontraktsituationen og fremtiden.

Endvidere kan begge medier skrive, at Leicester har et særligt godt øje til den spanske målmand Robert Sanchez fra Brighton, der potentielt kan være fremtidens førstevalg på King Power Stadium.

Kasper Schmeichel har spillet de seneste 11 år i Leicester, men tilbage i februar fortalte han til Daily Mail, at han godt kunne overveje at spille et andet sted, inden karrieren slutter.

- Alle mine helte og inspirationskilder spillede godt ind deres 40e’re, så måske vil jeg prøve et andet sted. Jeg ved ikke, hvad der er rundt om hjørnet, vel? Jeg har en familie, som jeg skal tage mig af og sætte først på et tidspunkt, lød det dengang.

Måske får danskeren chancen for netop det til sommer.

For nylig har Kasper Schmeichel været sat i forbindelse med et skifte til nyrige Newcastle United af Talksport, der dog også kunne meddele, at landsholdets førstevalg selv var åben for et skifte til et nyt land.