Video : Tipsbladet
Premier League

Mere Chelsea-drama: En vanvittig kaos-klub

Et hundeslagsmål om Moises Caicedo, et aflyst Chelsea-skifte og en uskøn Tottenham-afsked med Kane. Det har været et skørt døgn i Premier League.

Skal Harry Kane til Bayern München eller ej, vil angriberen overhovedet væk, og hvad har Tottenham gang i?

I går og i dag har der været transferdrama i England, og Liverpool og Chelseas slagsmål om Moises Caicedo fra Brighton har været endnu mere skørt end al mystikken omkring Harry Kanes mulige skifte til Bayern München.

I går aftes forlød det, at Brighton var blevet enig med Brighton om et køb af Moises Caicedo efter, at Chelsea i månedsvis har forsøgt at købe midtbane-esset, der spiller landsholdsfodbold for Ecuador og skiftede til Brighton fra Independiente Delle Valle for kun to år siden.

Og i dag meldte Chelsea sig så tilbage i kampen, tilsyneladende fordi Caicedo meget gerne vil til London-klubben, som han, med Brightons tilladelse, allerede fik en aftale på plads med tilbage i maj.

Et offer for Chelseas forsøg på at kapre Caicedo-aftalen fra Liverpool er Leeds' Tyler Adams, der havde gennemgået lægetjek i Chelsea og kun manglede parternes underskrifter, før han var Chelsea-spiller.

Nu dropper Chelsea ham tilsyneladende, og vi kan sagtens komme til at se mere af dette kaos i de sidste uger på markedet, mener Troels Bager Thøgersen, der er chefredaktør på den trykte udgave af Tipsbladet.

- Det ser jo ud som om, Chelseas ledelse har spillet lidt for meget Football Manager og er kommet til at line for mange handler op på samme tid.

- Det her styrker ikke det indtryk, mange i fodboldverdenen har fået af Chelsea i det seneste års tid. Det er selvfølgelig fair nok at gå efter de spillere, man gerne vil have, men det her bygger jo bare oven på historien om Chelsea som vanvittig kaos-klub, der køber og køber i en grad, så omklædningsrummet ikke er stort nok til, at alle førsteholdsspillerne kan tage deres støvler og shorts på på samme tid.

For Liverpool er sagaen en afledt effekt af, at man mistede Jordan Henderson og Fabinho til Steven Gerrards klub i Saudi-Arabien, Al-Ettifaq.

- For mig virker det tydeligt, at Liverpool ikke havde regnet med at sælge de to midtbane-veteraner nu. De skulle ikke være i idealopstillingen, da slet ikke på samme tid, men de var udset til at spille mange kampe i den nye sæson. Nu mangler Liverpool folk, og det ved de andre klubber alt om. Hvis det mislykkes med Caicedo, venter der flere forsøg på at få tilstrækkeligt gode midtbanefolk, og de sælgende klubber ved, Liverpool har penge og er nødt til at handle, så prisen bliver tårnhøj, nærmest uanset hvem man spørger på, siger Troels Bager Thøgersen.

- Jeg fornemmer i det hele taget, at de her overraskende transfers til klubber i Saudi-Arabien rokker ved flere klubbers planer. Det er ikke nødvendigvis de mest værdifulde spillere, der er skiftet væk, men der mangler profiler, og de er bare dyre her i august, hvis man er en superklub, der ikke lige går efter vragede spillere eller uprøvede navne, der måske aldrig har spillet i en Top 5-liga.

Premier League begynder fredag aften med kampen mellem Burnley og Manchester City.