Mount sikrede Chelsea-sejr over Andersen og Fulham

Chelsea havde problemer med at nedbryde Fulham, men Mason Mount sikrede Chelsea tre vigtige point mod bysbørnene.

Fulham og Chelsea kæmper for tiden på hver sin måde - Fulham for at undgå nedrykning og Chelsea for at hænge på i toppen - og lørdag aften mødtes de to mandskaber på Craven Cottage.

Joachim Andersen startede for hjemmeholdet, mens Andreas Christensen igen var ude af Chelsea-truppen.

Kampens første chance noterede gæsterne sig for, og manden, chancen tilfaldt, var Mason Mount. Et indlæg fra Ben Chilwell faldt ned for fødderne af Mount i Fulham-feltet, og midtbanespilleren sparkede konsekvent mod mål.

Bolden tog imidlertid overliggeren og gik i spil igen.

Kort efter havde Antonio Rüdiger et farligt hovedstødsforsøg, hvor Fulham-målmand Alphonse Areola blev tvunget ud i fuld længde.

Men Fulham ville også lege med, og et velspillet angreb var få minutter inden pausen ved at udmønte sig i en scoring. Ivan Cavaleiro fik til sidst plads til at kunne afslutte i Chelsea-feltet, men portugiseren sparkede ind i egen støttefod, og så gik den forbi mål.

Inden pausen blev hjemmeholdets Antonee Robinson til gengæld udvist efter en voldsom tackling på Cesar Azpilicueta.

Fra anden halvleg gik Fulham langt tilbage på egen banehalvdel, men Chelsea havde svært ved at skabe de helt store chancer, og Frank Lampard reagerede efter lidt mere end en times spilletid ved at sætte Tammy Abraham på banen i stedet for Jorginho.

Efter 75 minutter blev også Callum Hudson-Odoi og Timo Werner skiftet ind på bekostning af Hakim Ziyech og Olivier Giroud.

Det skulle imidlertid blive Mason Mount, der efter 79 minutter blev helten for The Blues. Areola fik hånden på et indlæg fra Chilwell, men nedfaldet endte hos Mount, og han nettede til 1-0 med en flad afslutning.

1-0 blev også kampens slutstilling, hvor Chelsea avancerer til syvendepladsen i Premier League med 29 point for 18 kampe. Fulham er fortsat nummer 18 med 12 point for 17 kampe.