• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Neville: Thiago minder om stor Man United-legende

Foto: Getty Images

Gary Neville var så begejstret for Thiagos præstation for Liverpool i søndagens sejr over Leeds, at han sammenligner ham med Paul Scholes.

Af Jacob Quvang

Efter skiftet fra Bayern München til Liverpool sidste år har spanske Thiago fortsat mange kritikere. Nogle synes, han spiller for langsomt, og andre mener, at han sløser for meget. 

I søndagens sikre 3-0 sejr over Leeds var den spanske midtbanespiller dog instrumental på midtbanen, hvor han sammen med Fabinho fuldstændig dominerede Leeds. 

Thiago endte også med at assistere Sadio Manes scoring til 3-0 til sidst, og generelt kom der mere fra Thiago fremadrettet, end hvad man ellers har været vant til at se. 

Hans stærke indsats begejstrede også den tidligere Manchester United-legende Gary Neville, som sammenlignede hans spil med en anden tidligere stor Manchester United-spiller. Det fortæller han i sin podcast, The Gary Neville Podcast. 

- Liverpool-midtbanen var måske ikke den mest atletiske eller mobile. Han kunne have spillet med Jordan Henderson, James Milner og Naby Keita for at matche Leeds' evner på det punkt, men det handlede om fatning. Det mindede mig om dengang Paul Scholes spillede på Anfield. Der ville være en hektisk periode i kampen, og pludselig ville der være en lille gut i midten af banen, som ville træde på bolden og skabe ro og fredelighed. 

- Michael Carrick kunne gøre det samme, og Thiago gjorde det samme her. I dag mindede os om, hvorfor han blev hentet. Træd på bolden, når det bliver hektisk og desperat og spil afleveringen, der åbner spillet op. Det gjorde han, fortæller Neville, der i dag arbejder som ekspert for Sky Sports. 

Derudover fortæller han, at Liverpool er gået lidt under radaren sammenlignet med Manchester United, som har hentet Cristiano Ronaldo, Chelsea, som har hentet Romelu Lukaku og Manchester City, som er forsvarende mestre.

Kampen mod Leeds var Thiagos første start for Liverpool i denne sæson.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020