Premier League Victor Risager

Newcastle meldes tæt på at købe tre spillere

Foto: Getty Images

Tre forstærkninger er ifølge Telegraph tæt på at skrive under med Newcastle United.

Af Victor Risager

Newcastle United er tæt på at hente tre nye spillere inden transfervinduets lukning. Det skriver den store engelske avis Telegraph.

Der er tale om midtbanespiller Bruno Guimaraes fra Lyon, angriber Eddie Nketiah fra Arsenal samt forssvarsspiller Dan Burn fra Brighton & Hove Albion. Såfremt handlerne falder endegyldigt på plads, vil de tre spillere sandsynligvis være Newcastles sidste indkøb i dette vindue ifølge avisen. 

24-årige Bruno Guimaraes har i løbet af de seneste dage været rygtet til klubben, og den brasilianske landsholdsspiller ventes at koste op mod 375 millioner kroner.

Også 29-årige Dan Burn har længe været rygtet til Newcastle, der efter sigende tidligere har fået afvist et bud på godt 60 millioner kroner på stopperen. Et nyt bud skal dog ifølge Telegraph have fået en transfer til at rykke nærmere, og spilleren selv vil til Newcastle. 

Tværtimod har Eddie Nketiah ikke i samme grad været sat i forbindelse med et skifte til den nordengelske klub. Det bliver den 22-årige angriber imidlertid nu, efter at der længe har været meldinger om, at han ikke vil forlænge sin aftale med Arsenal.

Newcastle har allerede hentet to mand i dette transfervindue: Kieran Trippier fra Atletico Madrid og Chris Wood fra Burnley.