Video : Tipsbladet
Premier League

Newcastle-profil: Vi skal nok vinde Premier League

Jacob Murphy føler sig overbevist om, at Newcastle nok skal vinde Premier League på et tidspunkt, og håber, at det bliver mens han stadig er i klubben.

Newcastle fik i sidste sæson lov til at snuse til sejrens sødme, da de kom hele vejen til finalen i Carabao Cup.

Det forblev dog kun til at snuse til trofæerne. Manchester United vandt nemlig finalen med 2-0 og løb med titlen. 

Men Jacob Murphy føler sig helt sikker på, at et endnu større trofæ ligger og venter rundt om hjørnet. Det fortæller han til STATSport. 

- Jeg er 100 % sikker på, at vi nok skal vinde Premier League. Jeg håber, det bliver mens jeg stadig er i klubben, men jeg er helt sikker på, at Newcastle nok skal blive mestre på et tidspunkt. 

Det er ikke kun kampen om mesterskabet, der kan vise sig at blive spændende ifølge Murphy. Det samme kan kampen om Champions League-pladserne, mener han. 

- Premier League er blevet virkelig stærk. Det var den endda også i sidste sæson. Nu er det ikke kun fire hold, der kæmper om top-4, men du har cirka ni hold, som alle er gode nok til at komme i top-4. 

Newcastle sluttede sidste sæson på en fjerdeplads og spiller derfor med i Champions Leagues gruppespil i denne sæson, hvor de dog ligger sidst i en gruppe med AC Milan, Borussia Dortmund og PSG.