Norwich rykker ned fra Premier League efter Antonio-show

Michail Antonio drev gæk med Norwich i West Hams sejr på 4-0 over kanariefuglene, der nu definitivt er rykket ned fra Premier League.

Den første nedrykker fra Premier League er fundet, og det er Norwich.

Det står klart, efter klubben led et nederlag på hele 0-4 hjemme mod West Ham lørdag eftermiddag.

Allerede ved pausen var Norwich bagud 0-2 på to mål af West Hams Michail Antonio.

Samme Antonio skulle også vise sig at gøre det onde ved hjemmeholdet efter pausen. Her scorede han yderligere to gange og gjorde dermed nederlaget til en ydmygelse for Norwich.

Dermed fik Norwich kun en enkelt sæson i Premier League i denne omgang, ligesom klubben også fik det i sæsonen 2015/2016, inden man igen rykkede ned i Championship.

Mens Norwich får en tilværelse i den næstbedste fodboldrække i den kommende sæson, så holder West Ham stadig liv i håbet om overlevelse.

Lørdagens sejr sender London-klubben på 34 point, hvilket er seks point mere end Bournemouth, der skal i aktion hjemme mod Leicester søndag.