• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Nu taler han om United-emner: Man ved aldrig

Foto: Getty Images

Flere af klubbens spillere rygtes til Manchester United.

Af Mads Bye Marboe

Erik ten Hag er rykket fra Ajax til Manchester United, og hollænderen har tilsyneladende planer om at hive flere af sine tidligere spillere med til England.

En af dem, han efter sigende ønsker at få fingrene i, er forsvarsspilleren Jurriën Timber. Står det til Ajax-træner Alfred Schreuder, bliver 21-årige Timber dog i Amsterdam-klubben.

- Den her dreng er meget klog. Han ved godt, hvor det er godt for ham selv at udvikle sig, og jeg tror ikke, han er færdig med det i Ajax. Han ved godt, hvad han laver, og han spiller for Holland og i Ajax. Det gør ham glad. Bliver Timber i Amsterdam? Jeg håber det, og jeg går ud fra det, siger han til holldanske ESPN.

Den unge forsvarsspiller er imidlertid ikke den eneste profil, Erik ten Hag vil have.

- Erik ved, at han ikke skal købe spillere fra Ajax. Ej, det er en joke. Man ved aldrig i fodbold. Men det er ikke vigtigt for mig at tale om Erik eller United. Vi skal tale om Ajax, for vi ved, at vi er en meget stor og stærk klub.

En af de andre spillere, der rygtes til Manchester United, er kantspilleren Antony.

- Det er klart, at vi gerne vil beholde ham. Han har en kontrakt indtil 2025. Men det er ikke op til mig. Jeg står for at sætte holdet, og jeg vil virkelig gerne arbejde med ham. Det ved han, og det ved klubben.

Alfred Schreuder er kommet til fra Club Brügge denne sommer.