Premier League Lasse Claes

Pengepungen er åben: Spurs vil hente to spillere

Foto: Getty Images

Tottenham vil hente to lejede spillere på permanente kontrakter.

Af Lasse Claes

Cirka 600 millioner danske kroner. 

Det er så meget, som Tottenham er klar til at betale for Cristian Romero og Dejan Kulusevski, når transfervinduet åbner om nogle uger. 

De to spillere er lige nu lejet af Premier League-klubben, men Tottenham er meget interesseret i at gøre aftalerne permanente. 

Det skriver The Sun, som har informationerne fra transferjournalisten Fabrizio Romano. 

Cristian Romero har været en del af London-klubbens trup siden sidste sommer, mens Dejan Kulusevski kom til fra Juventus i begyndelsen af året. 

Mediet fortæller videre, at Antonio Conte har været meget tilfreds med begge spillere, og det er træneren, som har ville finde pengepungen frem. 

The Sun mener at vide, at Cristian Romero vil skrive under på en femårig kontrakt. Holdkammeratens kontraktlængde bliver ikke nævnt i første omgang. 

Hvis begge transfers bliver en realitet, så kan de to fodboldstjerner med al sandsynlig se frem til at skulle spille Champions League i næste sæson. 

Arsenal tabte mandag aften med 0-2 til Newcastle, og det betyder, at Antonio Contes mandskab 'bare' skal klare uafgjort med Norwich i sidste spillerunde for at snuppe fjerdepladsen.