• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Peter Schmeichel langer ud efter fans: Idioter

Foto: Getty Images

Den danske legende kritiserer de fans, der løb ind på Old Traffords bane søndag.

Af Victor Risager

Der var vilde scener ved Old Trafford søndag eftermiddag inden kampen mellem Manchester United og Liverpool, da tusindvis af førstnævntes fans protesterede mod klubbens ejere, den amerikanske Glazer-familie.

Flere fans tiltvang sig også adgang til banen på Old Trafford, og i sidste ende blev storkampen udskudt.

Fansenes opførsel har skabt en hel del debat, og den danske Manchester United-legende Peter Schmeichel giver nu sin mening til kende. Han langer nemlig ud efter de fans, der kom ind på stadion.

- Jeg tror ikke, at “diehard”-fans var dem inde på banen. Jeg synes, ​​det er idioter og ballademagere. Ingen af ​​dem kan huske de gode tider. Nogle af dem var ikke engang født, da Glazers overtog klubben.

- “Diehard”-fansene, de sande fans, bliver ved med at udtrykke sine holdninger. Men hold det på et ordentligt niveau. Vær ikke dum. Kræv ikke noget, der er urealistisk. Men fortsæt presset og fortsæt med ideerne, siger Peter Schmeichel i et interview med CBS Sports.

Mange af de fremmødte fans til søndagens protester bar bannere med teksten “Glazers out,” mens de også sang om, at de vil have nye ejere. Samme ønske har Peter Schmeichel ikke.

- Jeg vil meget hellere have, at vi arbejder med Glazers, fordi jeg tror, der er villighed inden for familien. Arbejd med Glazers for at gøre denne fodboldklub til, hvad denne fodboldklub skal være, siger han.

Her kan du se nogle klip af fansenes invasion af banen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020