Video : Tipsbladet
Premier League

Pochettino er færdig i Chelsea

Det ser nu ud til, at Chelsea skal ud og finde deres fjerde cheftræner i deres nye ejerskab.

Det ville være synd at sige, at Chelsea har haft en lækker sæson, og nu skal London-klubben ud og finde en ny cheftræner. Det skyldes, at Mauricio Pochettino efter et møde med sportsdirektørerne Paul Winstanley og Laurence Stewart samt medejer Behdad Eghbali er kommet frem til at stoppe i klubben.

Det skriver Daily Telegraph.

Her bliver der slået fast, at der ikke er dårlig stemning mellem Chelsea-toppen og Pochettino, og det var i fælles forståelse, at man nu går hvert til sit. Nu går jagten ind på en ung og progressiv træner, forlyder det.

Her bliver folk som Stuttgarts Sebastian Hoeness, Gironas Michel og Ipswich Towns Kieran McKenna nævnt som muligheder. Det samme gælder også danskerklubben Leicesters Enzo Maresca.

Pochettinos afsked med klubben er nu den tredje under Clearlake Capital-Boehly-ejerskabet efter Thomas Tuchel og Graham Potter.

I denne sæson lå de længe langt fra de sjove pladser i Premier League, men en god stime i slutningen af sæsonen betyder, at de har taget en Conference League-billet til den anden side af sommerferien.

Det lykkedes ham også at komme i finalen i Carabao Cup og i semifinalen i FA Cuppen.

Mauricio Pochettino nåede at ét år i klubben, som han havde skrevet en to-årig aftale med.