• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

- Præcis derfor vi hentede Bruun Larsen!

Foto: Getty Images

Jacob Bruun Larsen fik helterollen, da han blev matchvinder mod Luton med et forrygende mål. Efterfølgende var hans cheftræner Vincent Kompany ude med de helt store ord mod danskeren.

Af Jacob Quvang

Jacob Bruun Larsens karriere har bestemt ikke kørt på skinner, siden han i en ung alder smadrede igennem i tysk fodbold. 

Tirsdag aften bød dog på en optur af de helt store, da han blev matchvinder med sin sene scoring til 2-1 mod Luton i Premier League. Dermed blev Bruun Larsen helten for Burnley, som han er lejet til hele sæsonen.

Det var Jacob Bruun Larsens første Premier League-scoring scoring for oprykkerklubben, som hentede sæsonens første sejr. Efterfølgende var klubbens cheftræner Vincent Kompany også ude og rose sin dansker. Det gjorde han over for BBC.

- Det er præcis derfor, vi hentede ham. Engang var han en af de store unge talenter i europæisk fodbold, men vi har alle forskellige rejser. Han har kæmpet en del med det, og i dag viste han bare en smule glimt af det potentiale, som han besidder, forklarer Burnley-bossen, der er en legende i engelsk fodbold. 

Jacob Bruun Larsen har spillet seks Premier League-kampe for Burnley, og de har alle sammen været som indskifter.

I Carabao Cuppen er billedet dog et andet. Her er han startet inde i Burnleys to sejre, og senest kom han på måltavlen mod Salford.

Dermed står han allerede noteret for to scoringer for klubben, og spørgsmålet er, hvor længe der går, før han bliver belønnet med en startplads i Premier League.