• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Preben Elkjær er rystet over Manchester United

Foto: Getty Images

Preben Elkjær er ikke imponeret over Ole Gunnar Solskjærs arbejde i Manchester United.

Af Jacob Quvang

Presset på Ole Gunnar Solskjærs skuldre er stort efter en resultatmæssig sløj periode for Manchester United. 

Dårlige resultater kombineret med skidt spil på banen er en dårlig cocktail, og i sidste ende er det Solskjærs ansvar som Manchester United-manager at fikse det. 

Nordmanden nyder dog ikke den store tiltro fra Preben Elkjær, som i TV3 Sport-studiet inden Manchester Uniteds Champions League-kamp mod Atalanta blev forholdt til den engelske klubs sløje resultater på det seneste.

- Der er jo så meget uro, for det er jo ikke det, man forventer af en spillertrup, som er en af verdens bedste. Det er vi nødt til at sige. Der er så mange gode fodboldspillere i den trup hos Manchester United. 

- Klagen er jo, at Ole Gunnar Solskjær ikke får det ud af dem, som man kan forvente. Og det må vi jo bare give folk ret i, siger Elkjær. 

Senest tabte Manchester United fuldt fortjent til Leicester, hvor holdets struktur på banen slet ikke hang sammen. Elkjær efterlyser da også en plan for storklubben.

- Jeg sad og så kampen (mod Leicester senest, red.), og det var virkelig rystende at se så godt fodboldhold, eller spillermateriale må jeg hellere sige, for et godt fodboldhold er det ikke. Man spiller ikke sammen. Man har ikke en plan. Man presser ikke sammen. Man forsvarer ikke sammen. De forreste løber lidt for sig selv. De midterste løber for sig selv. Der er så mange ting, man kan tage fat i hos Manchester United i øjebliket, og i sidste ende peger alt jo hen på træneren, konstaterer den tidligere landsholdsbomber. 

Manchester United kan onsdag aften få en smule oprejsning, når klubben møder Atalanta i Champions League.

Se hele videoklippet over artiklen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020