• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Premier League: Mourinho kan fortsætte utrolig stime

Foto: Getty Images

Vi er klar med optakts-nedslag til søndagens kamp mellem Tottenham og Newcastle.

Af Victor Risager

Tottenham har haft en blandet start på sæsonen med et nederlag i første runde og en overbevisende sejr i anden runde, og søndag venter Newcastle United på hjemmebanen Tottenham Hotspur Stadium.

Spurs må måske sætte sin lid til nogle reserver i den kamp, da de har et særdeles tætpakket program, men heldigvis for dem har cheftræner Jose Mourinho et særdeles godt tag i netop Newcastle.

Varm op til kampen med ti interessante stats om opgøret mellem Tottenham og Newcastle.

10 “Opta”-statistikker til søndagens kamp i samarbejde med Spilxperten.com:

- Tottenham har vundet fem af deres seneste seks ligakampe mod Newcastle United, selvom den eneste undtagelse var i hjemmebanekampen i sidste sæson, hvor Newcastle vandt 1-0. Det var også i tredje spillerunde.

- Newcastle har ikke vundet flere udekampe i Premier League mod noget andet hold end Tottenham, som de har slået 10 gange. Newcastle har vundet fire af deres seneste seks besøg hos Spurs. Faktisk er det kun Man Utd (13) og Chelsea (12) der har vundet oftere end Newcastle hos Spurs i ligaregi.

- Blandt Premier League-hold, der har mødt hinanden mindst 50 gange, er det kun kampene mellem Aston Villa og Liverpool (40% - 20 sejre til udeholdet i 50 kampe), der har en højere sejrsprocent til udebaneholdet end kampene mellem Newcastle og Tottenham (36% - 18 sejre til udeholdet i 50 kampe).

- Tottenham har ikke tabt to hjemmebanekampe i træk siden januar 2019, hvor de tabte mod Wolves og Manchester United, mens de ikke har tabt deres to første hjemmekampe i en Premier League-sæson siden 2008-09. Dengang tabte de mod Sunderland og Aston Villa.

- Newcastle har vundet fire af deres seneste syv Premier League-kampe i London, heriblandt sejr mod West Ham i premiererunde. Magpies havde kun vundet tre af deres tidligere 24 kampe i hovedstaden i den bedste engelske række. Af de 24 tabte de 18.

- Newcastle har ikke vundet begge deres to første udekampe i en ligasæson siden 1995-96, da de blev nummer to under Kevin Keegan.

- Newcastle har scoret med begge deres skud på mål indtil videre i denne Premier League-sæson, mens de ikke formåede at ramme mål i eres 0-3 nederlag mod Brighton.

- Tottenham-boss José Mourinho har vundet alle otte af sine hjemmekampe mod Newcastle United som manager i alle konkurrencer (seks med Chelsea, to med Manchester United) - det er hans bedste sejrsprocent mod et andet hold i hans managerkarriere.

- Harry Kane assisterede alle fire af Son Heung-mins mål i Tottenhams 5-2 sejr i Southampton sidste weekend. Siden starten af ​​2015-16 har duoen kombineret for flere Premier League-mål end nogen anden duo i konkurrencen med 24 af slagsen.

- Kun mod Crystal Palace (532 minutter) har Newcastle-angriber Callum Wilson spillet flere Premier League-minutter uden at score, end han har mod Tottenham Hotspur (509 minutter)

.

Stillingen i Premier League: