Video : Tipsbladet
Premier League

Presset stiger: Han kan blive Højlunds nye træner

I dag, lørdag, melder flere engelske aviser om, at presset stiger på Erik ten Hag i Manchester United - og 'De Røde Djævles', efter alt at dømme, kommende sportsdirektør har tilmed holdt møder med en ny trænerkandidat, lyder meldingen.

Med en foreløbig sjetteplads i Premier League stiger presset på Manchester Uniteds cheftræner Erik ten Hag. 

Flere navne har været bragt i spil som ny træner for den nordengelske traditionsklub, og noget tyder på, at spekulationerne er ved at blive mere konkrete. 

I dag, lørdag, melder de to engelske aviser The Sun og Daily Mail, at Dan Ashworth, der efter alt at dømme snart bliver Uniteds nye sportsdirektør, har holdt møder med den engelske træner Graham Potter, der har været arbejdsløs, siden han blev smidt på porten i Chelsea for næsten et år siden. 

Ashworth og Potter har da også en fælles fortid i Brighton, hvor de sammen tog det sydengelske hold til nye højder, da de førte dem til en flot niendeplads i 2022. 

Klubben har sidenhen præsteret endnu bedre under Roberto De Zerbi og endte sidste sæson på sjettepladsen. 

Manchester Uniteds nye medejer, Jim Ratcliffe, siges også at være stor beundrer af Graham Potter - den engelske rigmand har tidligereforsøgt at lokke ham til den franske klub Nice, som Ratcliffes firma INEOS ejer.

Erik ten Hag har stået i spidsen for Manchester United i 99 kampe, hvor han har skrabet 1.96 point sammen pr. kamp. 

Dermed overgår han også mange af mesterklubbens tidligere trænere, hvad angår pointhøsten. 

Det gælder blandt andre Ralf Rangnick, Ole Gunnar Solskjær, Louis Van Gaal og David Moyes.