Video : Tipsbladet
Premier League

Raser mod Manchester City: De var utaknemmelige!

Joäo Cancelo langer ud efter Manchester City, der ifølge ham selv ikke satte nok pris på ham, inden han blev lejet ud til FC Barcelona.

Han er stadig på kontrakt der, men Joäo Cancelo er alt andet end tilfreds med den måde, han blev behandlet på i Manchester City. 

I Manchester-klubben blev han nemlig anklaget for ikke at give nok til klubben og være en dårlig holdkammerat, men det kender hovedpersonen selv ikke noget til, lyder det fra Cancelo til A Bola.

- Der var falske historier om mig i Manchester City. Jeg har aldrig været en dårlig holdkammerat. Jeg kan huske, at jeg en dag blev røvet og forulempet i mit eget hjem, og den næste dag spillede jeg på Emirates mod Arsenal. Det glemmer man ikke. Jeg efterlod min kone og min datter bange derhejmme, bare for at spille for City.

- De var utaknemmelige i City, at tale til mig på den måde. Jeg har været en vigtig spiller for dem, afslutter Cancelo. 

I øjeblikket er Cancelo lejet ud til FC Barcelona, hvor han er mere tilfreds, end tilfældet var under Pep Guardiola i Manchester City. Den portugisiske højre back har også givet udtryk for, at han ønsker at gøre opholdet i Barcelona permanent. 

I denne sæson står Joäo Cancelo noteret for 32 kampe med fire mål og fire assists til følge i alle turnerninger.