Video : Tipsbladet
Premier League

Rekordtransfer: Nu går Klopp-citat viralt

Et citat fra 2016 er gået viralt, efter at det er kommet frem, at Liverpool er ved at hente en meget dyr midtbanespiller.

- Den dag, at det er fodbold, så er jeg ikke i et fodboldjob mere. Andre klubber kan bruge mange penge og samle topspillere. Jeg vil gerne gøre det anderledes. Jeg ville endda gøre det anderledes, hvis jeg havde de penge.

Ordene er Jürgen Klopps og blev leveret i 2016, efter at Liverpools rivaler Manchester United havde købt Paul Pogba for godt og vel 750 millioner kroner.

Nu bider det citat tyskeren bagi.

I hvert fald deles det vidt og bredt på sociale medier, heriblandt X, eftersom Liverpool ifølge flere engelske medier er meget, meget tæt på at hente Moises Caicedo fra Brighton for hele 950 millioner kroner. En handel, der vil gøre Caicedo til det dyreste indkøb i Premier Leagues historie.

Her er et par eksempler (artiklen fortsætter efterfølgende):

Det er ikke første gang, at citatet går viralt. Sidste sommer blev det også delt vidt og bredt, efter at Liverpool købte Darwin Nunez fra Benfica for 600 millioner kroner. 

Det er til gengæld også værd at nævne, at spillere - især dem, der er interessante for Liverpool og andre storklubber - bliver dyrere og dyrere. Denne sommer er tre spillere eksempelvis allerede blevet solgt for over 675 millioner kroner - Jude Bellingham til Real Madrid, Declan Rice til Arsenal og Josko Gvardiol til Manchester City.