• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Revser Conte: Tottenham var nødt til at fyre ham

Foto: Getty Images

Ifølge Jamie Carragher var der ingen anden løsning for Tottenham end at sige farvel til Antonio Conte.

Af Lars Gram-Hanssen

Lidt under halvandet år blev det til i Tottenham for Antonio Conte. 

Og ifølge den tidligere engelske landsholdsspiller Jamie Carragher er der absolut intet mærkværdigt ved, at Tottenham har valgt at afbryde samarbejdet med den italienske stjernetræner. 

- Antonio Conte er som en brandstifter. Uanset hvor han tager hen, så er der garanti for, at det ender med bål og brand flere gange om året. Tiden er løbet fra den slags trænere, i hvert fald på det øverste niveau, skriver Jamie Carragher i sin klumme for The Telegraph.

- De dræner energien ud af spillerne, ledelsen og i sidste ende også fansene. De bliver tolereret, hvis de vinder, men det vækker også lettelse i klubben, når de uundgåeligt ryger ud efter endnu en eksplosion (Antonio Contes pressemøde efter 3-3-kampen mod Southampton, red.). 

Jamie Carragher peger på, at José Mourinho i løbet af sin sidste tid i England indså, at der nu om dage er mindre accept af denne måde at være træner på. Trænere som Pep Guardiola og Jürgen Klopp går ikke på samme måde til angreb på deres egen klub og egen trup, lyder det fra Carragher. 

- Det virker selvoptaget, når man konsekvent bebrejder spillerne eller interne strategier i klubben og på den måde forsøger at fjerne opmærksomheden fra dårlige resultater og præstationer, skriver Jamie Carragher. 

Tipsbladet talte i sidste uge med Pierre-Emile Højbjerg om Antonio Contes kontroversielle pressemøde efter det, der blev italienerens sidste kamp som Tottenham-træner. Det interview kan du læse HER