Premier League Lars Gram-Hanssen

Rooney lufter mistanke ved City-triumf: Underligt

Foto: Getty Images

Manchester City vandt for 10 år siden det engelske mesterskab for næsen af Manchester United, men ifølge Wayne Rooney var der noget mistænkeligt ved Sergio Agüeros afgørende scoring i overtiden.

Af Lars Gram-Hanssen

Den 13. maj 2012 vil altid blive husket som en sort dag i Manchester Uniteds historie. 

De røde djævle havde således kurs mod Premier League-trofæet med en 1-0-sejr over Sunderland, indtil naboerne fra Manchester City pludselig scorede to gange i overtiden mod Queens Park Rangers og dermed snuppede guldet med en 3-2-sejr. 

Her 10 år senere sidder Wayne Rooney dog tilbage med en mistanke om, at der var noget mistænkeligt ved Manchester Citys sejr, særligt Sergio Agüeros afgørende scoring. 

- Paddy Kenny [QPR's målmand, red.] skulle have gjort det bedre ved et par af målene. City scorede deres andet mål, og QPR sparkede bolden direkte tilbage til dem. Og det er der aldrig blevet stillet spørgsmålstegn ved. Det finder jeg underligt, lyder det således, ifølge Goal, fra Wayne Rooney.

- Djibril Cissé [daværende QPR-spiller, red.] jublede med City-spillerne efter kampen. Men ja, hør her, det er et historisk øjeblik i Premier League, så jeg er med på, at medmindre man var involveret som Manchester United-spiller, så er det nok et af de største øjeblikke i ligaen. 

Også i denne sæson skal det engelske mesterskab afgøres i sidste spillerunde. Inden søndagens runde er Manchester City således blot ét point foran Liverpool.