Foto: Getty Images
Rygter

Rygtebørsen: FC København jagter 17-årig målræv

Tipsbladet er her klar med fredagens rygtebørs.

Stéphano Carrillo fra Santos til FC København
Note: Der har stor været  udskiftning i FC Københavns forreste geled denne sæson, hvor Orri Oskarsson, Jordan Larsson, Victor Claesson og Andreas Cornelius alle har startet i front for 'Løverne'. Nu tyder noget på, at Neestrup og kompagni er ved at fremtidssikre sig på 9'er-postionen. Ifølge den mexicanske journalist Yeudiel Pacheco, der arbejder hos Fox Sports, er den danske mesterklub nemlig interesseret i at slå kløerne i den unge mexicanske angriber Stéphano Carrillo. De skulle tilmed have indledt en dialog med den mexicanske klub Santos, hvor Carillo til daglig tørner ud. Den purunge spydspids imponerede stort ved U17 VM, der bliver afholdt her i november. Her fik han netmaskerne til at blafre tre gange i fire kampe. Carrillo har i øvrigt en flot scoringsstatistik på det mexicanske U17-landshold - her har han lavet 23 fuldtræffere på 29 kampe. Peter 'PC' Christiansen kan dog få kamp til stregen - Wolverhampton Wanderers, Newcastle og Feyenoord skulle også være lune på den unge målmager.
Kilde: Yeudiel Pacheco
Sandsynlighed: Middel

Christian Eriksen fra Manchester United til Saudi-Arabien
Note:
Saudiarabiske klubber følger Christian Eriksen og der kan lande et bud på 150 millioner kroner til januar. Sådan lyder det fra transferjournalisten Ekrem Konur. Torsdag skrev Manchester Evening News, at Christian Eriksen kan blive solgt for at generere midler til nye spillerindkøb, idet den kommende medejer Jim Ratcliffe ønsker en større udskiftning i spillertruppen. 
Kilde: Ekrem Konur
Sandsynlighed: Under middel

Xabi Alonso bliver cheftræner for Bayern München i næste sæson
Note:
Xabi Alonso har bragt Bayer Leverkusen op på en flot førsteplads i Bundesligaen, og nu forlyder det, at Bayern München fra næste sæson vil ansætte spanieren, der har en fortid som spiller i klubben, som ny cheftræner i stedet for Thomas Tuchel. 
Kilde: El Chiringuito
Sandsynlighed: Under middel

Casemiro fra Manchester United til Al-Ahli
Note:
Casemiro er blevet kritiseret for sine præstationer i denne sæson, og nu forlyder det, at den tidligere Real Madrid-stjerne jagtes af Al-Ahli. I den saudiarabiske klub kan Casemiro blive holdkammerat med stjerner som Riyad Mahrez og Roberto Firmino. 
Kilde: Rudy Galetti
Sandsynlighed: Middel

Mauro Icardi fra Galatasaray fra Galatasaray til Real Madrid
Note:
Real Madrid har manglet en centerforward siden Karim Benzemas skifte til Saudi-Arabien, at madrilenerne kan til januar derfor gå efter Galatasaray-stjernen Mauro Icardi, der har scoret mål på samlebånd for den tyrkiske klub.  
Kilde: Fotomac
Sandsynlighed: Under middel

Brentford afviser storklubber og beholder Ivan Toney
Note:
Ivan Toney er i den seneste tid blevet kædet sammen med storklubber som Chelsea og Arsenal, men Brentford har tænkt sig at afvise interessen. Kun et vanvittigt bud på op imod 850 millioner kroner kan få danskerklubben på andre tanker. 
Kilde: The Mirror
Sandsynlighed: Middel