Video : Tipsbladet
Rygter

Avis: Christian Eriksen kan snart blive solgt

Ifølge lokalavisen Manchester Evening News kan Christian Eriksen snart forlade Manchester United, idet danskeren er en af de spillere, der kan indbringe den engelske storklub en pæn transfersum.

Det har været en tumultarisk sæson i Manchester United, hvor resultaterne har været undervældende, og det ser snart ud til at få konsekvenser for en lang række spillere. 

Lokalmediet Manchester Evening News skriver, at et tocifret antal spillere kan forlade Manchester United i løbet af de kommende to transfervinduer. 

Manchester Evening News skriver desuden, at den kommende fornyelse af spillermaterialet kan betyde, at det ikke kun er spillere i periferien af holdet, der kan ryge af sted. 

Spillere som Jadon Sancho og Donny van de Beek forventes eksempelvis ikke at indbringe store summer, da de har floppet på Old Trafford, og derfor kan ledelsen vælge at rette blikket mod andre spillere, der har en større markedsværdi. 

- Det vil blive nødvendigt at tage nogle hårde beslutninger, hvis United skal fortsætte med at bruge mange penge på transfermarkedet. To spillere, der ikke nødvendigvis fortjener at blive solgt, men som man af hensyn til Ten Hags projekt måske bliver nødt til at sælge, er Scott McTominay og Christian Eriksen. 

- Eriksens afsked vil nok være den nemmeste at acceptere, med tanle på, at han kom hertil på en fri transfer, og at han som 31-årig ikke er fremtidens mand for United. Hans kontrakt udløber i 2025, så vinduet for at tjene et hæderligt beløb på danskeren bliver gradvist mindre, skriver Manchester Evening News.

Christian Eriksen, der fylder 32 år til februar, har spillet 59 kampe for Manchester United siden sommeren 2022.