• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Fuhr Nielsen

Schmeichel langer ud: Jeg følte mig ikke velkommen

Foto: Getty Images

Det er ikke altid nemt at løfte sig ud af skyggerne på sin far.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Leicesters danske målmand Kasper Schmeichel har siden sine Manchester City og Leeds dage nydt store succes i England. Tilværelsen i det engelske startede dog ikke lige så rosenrødt som den har været de seneste år i Leicester.

I en dokumentar med titlen Against The Odds fra tv-selskabet ITV åbner han op en svær periode i 2010/2011-sæsonen, hvor han var hos Leeds, og ikke følte sig velkommen:

- De plejede at synge en sang: "din far er en idiot, men vi kan godt lide dig". Det var ikke ligefrem en varm velkomst, siger Kasper Schmeichel, og fortsætter:

- Jeg mødte en Leeds fan efter jeg forlod stadion en dag, som var arrig, fordi jeg havde sagt, at jeg ikke følte mig velkommen. Jeg gav ham hånden, og sagde: "din far er en idiot, men jeg kan godt lide dig". Hvordan har du det?

- Han var ret chokeret, og sagde "det var bare for sjov". Jeg sagde: "okay, det er fint, det er sjovt for dig, men kan du lide, at jeg kalder din far det?. Han sagde selvfølgelig nej.

Leeds har generelt et stort had mod Manchester United, hvorfor de ikke bryder sig om Peter Schmeichel, da han i sin storhedstid vogtede buret i den engelske storklub.

Både Schmeichel og Leeds er siden gået hvert til sit. Kasper Schmeichel har i snart 12 år vogtet buret i Leicester, mens Leeds er vendt retur til Premier League.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020