Schmeichel og co. holder Manchester United stangen i kamp om CL-plads

Kasper Schmeichel holdt buret rent, da Leicester tog en vigtig sejren i kampen om at sikre sig en sæson i Champions League.

Mens mesterskabetsræset er et afsluttet kapitel, er der stadig masser af spænding om, hvem Premier League skal sende afsted til næste sæsons Champions League.

Leicester ligger på fjerdepladsen, der er den sidste Champions League-givende placering, og den holdt de fast i torsdag aften. Med Kasper Schmeichel på mål vandt Leicester 2-0 på hjemmebane over Sheffield United.

Målene stod Ayoze Perez og Demarai Gray for i henholdsvis første og anden halvleg. Med sejren er Leicester på fjerdepladsen tre point foran Manchester United på femtepladsen.

Manchester United har dog en kamp i hånden, som de spiller senere torsdag aften mod Crystal Palace. Vinder Manchester United er de á point med Leicester med to kampe igen. Lige nu har Leicester en målscore, der er fem mål bedre end Manchester United, og det er netop målscore, der tæller i tilfælde af pointlighed.

I den anden tidlige torsdagskamp tabte Aston Ville i sidste øjeblik et stort skridt i kampen om at overleve i Premier League. Aston Villa førte mod Everton indtil det 88. minut, hvor Theo Walcott udlignede til slutresultatet 1-1. Dermed har Aston Villa tre point op til Watford på den anden sidste af nedrykningsstregen. Watford har en kamp i hånden.