Schmeichel og Leicester taber terræn i top-3 efter nederlag

Everton satte en kæp i hjulet for Leicesters top tre-drømme med en smal sejr på Goodison Park.

Kampen om tredjepladsen i Premier League er blevet endnu tættere, efter Leicester tabte ude mod Everton onsdag aften.

Kasper Schmeichel og Leicester tabte opgøret med 2-1 til Liverpool-klubben. Derfor er Brendan Rogers tropper nu kun ét point foran Chelsea, der har en kamp i hånden.

Med sejren holder Everton sig stadig inde i kampen om en plads i europæisk fodbold i næste sæson.

Everton kom bedst fra start i opgøret. Efter 10 minutters spil sendte Richalison bolden ind bag Schmeichel og bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Blot seks minutter senere fik Everton tildelt et straffespark, som Gylfi Sigurdsson sparkede i netmaskerne til pausestillingen 2-0.

Efter pausen kom Leicester tilbage i kampen. Kelechi Iheanacho reducerede til 2-1 for gæsterne, der nu blot var et enkelt mål fra at redde et point.

Schmeichel og Leicester måtte dog se sig slået efter de 90 minutter, mens Everton kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret.