• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Anders Friis Daugbjerg

Solskjær efter 15 kampe uden nederlag: Vi er for langt bagud til, at det er specielt

Foto: Getty Images

Tirsdag aften slog Manchester United Brighton på udebane med 0-3, og det markerede samtidig den 15. kamp i streg uden nederlag for Solskjær og co., men det betyder ikke alverdens, mener United-manageren - klubben er alt for langt efter i tabellen for, at det betyder noget.

Af Anders Friis Daugbjerg

Manchester United har været på en skarpt opadgående kurve det sidste lange stykke tid, og med Pogba tilbage fra skade samtidig med at nyindkøbet Bruno Fernandes bliver ved med at imponere, jamen så ligner United igen et hold, der kan spille med i toppen af den engelske Premier League.

Problemet for Pogba, Fernandes og resten af Manchester United mandskabet er, at man undervejs i sæsonen har spillet noget rigtig dårlig fodbold og har hevet nogle rigtige sløje resultater hjem, så selvom holdet er gået 15 kampe uden nederlag, så er mandskabet stadig kun nummer fem i Premier League, to point efter Chelsea på den notoriske fjerde-plads, der giver adgang til næste års Champions League.

Derfor var den en meget afmålt United-manager, som efter den stensikre sejr tirsdag aften fortalte, hvor han mener United er lige nu:

- Vi er alt for langt efter i tabellen til, at vi er på vej mod noget specielt (antal kampe uden nederlag). For "noget specielt" i denne klub er ikke, hvor vi ligger i tabellen lige nu. Vi forbedrer os dog hele tiden, og vi er vendt tilbage til Premier League med et brøl om, at vi er med i kampen om Champions League-pladserne til næste år, siger Ole Gunnar Solskjær og fortsætter.

- Vi har stadig FA-cuppen og Europa League, og vi forbedrer os hele tiden. Vores stil er bedre end den har været før. Vi ved vi har fart til omstillingsspillet, men nu kan vi også dominere kampe.

United ligger to point efter Chelsea på fjerdepladsen og tre point efter Leicester på tredjepladsen. Begge dansker-klubber har dog en kamp i baghånden.

Læs også:Nørgaard-assist i ny Brentford-sejr: Nærmer sig Premier League

Læs også:Premier League: Manchester United under voldsomt pres

Læs også:Fodboldligaerne kan se frem til en afslutning på sæsonen

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Læs også:Mandagens rygtebørs: Tidligere Barcelona-træner kommer til Wass' klub

Superliga

Mere Superliga

Fokus