• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Schmeichel om Højlund: Med i 99 % af det gode

Foto: Getty Images

Rasmus Højlund bliver dog ikke spillet rigtigt, mener Peter Schmeichel.

Af Oliver Okstrøm

Det har ikke fungeret godt for Manchester United i begyndelsen af denne sæson, og det blev ikke bedre lørdag af, at holdet tabte med 0-1 til Crystal Palace i den bedste engelske række.

I forbindelse med den kamp var der dog ros til den danske landsholdsspiller Rasmus Højlund, og det kom fra United-legenden Peter Schmeichel på Premier Leagues hjemmeside.

- Jeg vil sige, at 99 procent af, hvad der var godt for Manchester United i dag, det kom fra noget, som han var involveret i, siger han og fortsætter:

- Problemet er, at holdet ikke har haft en rigtig 9'er i lang, lang tid, så det vil tage dem noget tid at få en 9'er-spiller ind, du ved, lyder det fra Schmeichel.

Derudover peger han på, at Højlund tager alle de rigtige løb, og viser sig som en tålmodig spiller, som imponerer den danske EM-helt fra 1992, som understreger, at man har tale om en spiller, der blot er 21 år.

- Men de spiller han ikke rigtigt. Det gør de ikke. Han skal have mere og bedre service, fastslår Peter Schmeichel.

Rasmus Højlund er nu oppe på seks kampe for United, hvor det er blevet til ét mål. Det kom i Champions League-kampen mod Bayern München, hvor de to storklubber havde sig en målfest, som endte 4-3 til tyskerne.

I opgøret mod Crystal Palace var det landsholdskammeraten Joachim Andersen, som blev matchvinder med et drøn af et mål, som man ses i videoen øverst i artiklen.

Christian Eriksen kom desuden også ind. Læs mere om kampen her.