• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Scorede første Man Utd-kasse: Nu drømmer han stort

Foto: Getty Images

Lejesvenden er sikker på, at han kan veksle det midlertidige ophold til et permanent et af slagsen.

Af Jacob Quvang

Wout Weghorst må knibe sig selv i armen i øjeblikket. Fra at være udlejet til Besiktas fra Burnley er han nu endt i Manchester United, som købte sig til lejemålet, og onsdag aften scorede han så for første gang i Manchester United-trøjen i semifinalesejren over Nottingham Forest i EFL Cuppen. 

Weghorst er lejet sæsonen ud, og meldingerne går på, at det er på angriberpositionen, at Manchester United vil handle dyrt til sommer.

Alligevel tror hollænderen på, at han kan ende permanent i storklubben. Det siger han ifølge Daily Mail.

- Jeg har set, hvor stor klubben er på alle måder i den første uge, jeg har været her. Faciliteterne, klubben, kvaliteten på holdet, og måden vi spiller på. Der er en masse kvalitet i alt her, og det er noget, som du gerne vil arbejde i - en succesfuld atmosfære.

- Jeg synes, at den første uge er gået godt, og det er op til mig at præstere, bidrage og hjælpe holdet så godt, som jeg kan. Jeg er fortrøstningsfuld over, at jeg kan spille en rolle i det, siger han og understreger, at han er nødt til at gribe sine chancer, så klubben kan stole på ham som spidsangriber.

Wout Weghorst har nu spillet tre kampe for Manchester United, og udover at tale om sin egen fremtid, er han også ude i en stor hyldest af Marcus Rashford, der er i storform i øjeblikket.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE